Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Noutati

Admitere Master 2022 - Rezultate Partiale

18/07/2022 19:13:08

Rezultate partiale - 18 iulie 2022

Rezultatele pot fi consultate si pe pagina web: https://evstud.ucv.ro/rezultate-admitere/

Program secretariat depunere acte in original

  • 19-21 iulie 2022: 9:00-15:00

 

Admitere Master - iulie 2022 - candidati români

În vederea confirmarii locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidatii la master, declarati admisi, trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

1. confirmarea locurilor în perioada 19-21 iulie 2022, prin:

    • Plata taxei de înmatriculare de 150 lei (aceleasi modalitati de plata ca la taxa de înscriere)
      • Daca taxa se plateste online din aplicatia de Admitere, aceasta va fi actualizata automat si procesata de Comisia de Admitere;
      • Daca se plateste prin BRD se va încarca documentul justificativ (OP, Chitanta) în contul propriu online din aplicatia de Admitere.
    • Transmiterea electronica a contractelor de scolarizare semnate: Candidatul descarca contractul de scolarizare care are datele completate, din contul propriu creat în aplicatia de Admitere (https://evstud.ucv.ro). Candidatul semneaza contractul si îl transmite (documentul digital/electronic) pe email-ul admiteremaster.informatica@ucv.ro

    Pe data de 22.07.2022 se va afisa lista candidatilor admisi dupa redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapa.

2. confirmarea locurilor ocupate dupa redistribuire în perioada 23-26 iulie 2022, prin:

    • Depunerea actelor în original pentru candidatii declarati admisi;
    • Plata primei transe de scolarizare de 2500 lei pentru candidatii declarati admisi la taxa;
    • Semnarea contractelor de scolarizare, în original, pentru toti candidatii declarati admisi, dupa redistribuire. Se va realiza la sediul facultatii.

    Pe data de 28.07.2022 se va afisa lista finala a candidatilor admisi la buget si taxa dupa confirmarea locurilor din etapa a doua.

 Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere si pierderea locului obtinut prin concurs.