Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Practica studenti

Conform planului de invatamant, Ciclul I – Licenta, Informatica, este prevazut un stagiu de practica în anul II de studii, pentru care se vor acorda 3 credite transferabile. Activitatea de practica este reglementata de urmatoarele documente:

A. Studentii care opteaza pentru practica in cadrul facultatii (Partener de practica Departamentul de Informatica) se vor inrola prin completarea si depunerea pana la data de 26.06.2017, ora 12:00 a doua exemplare din formularul Portofoliu de practica  (vezi model de completare ).

 

Tutorele este cadrul didactic care coordoneaza studentul practicant in realizarea activitatii de practica. Perioada de practica este 26.06.2017 – 16.07.2017.

 

Pe durata stagiului de practica, tutorele va completa, la sfarsitul primei saptamani precum si la sfarsitul celei de-a doua, cate o Fisa de observatie/e­­­valuare saptamanala (vezi model de completare). La sfarsitul stagiului de practica, tutorele va completa Raportul de evaluare finala (vezi model de completare).

 

Setul complet de documente: Portofoliu de practica, Fisa de observatie pentru saptamana 1, Fisa de observatie pentru saptamana 2, Raportul de evaluare finala si Caietul de practica trebuie sa fi fost depuse pana la data de 17 iulie 2017, ora 12:00 AM, ora Europei de Est (UTC+3).

B. Studentii care opteaza pentru practica în afara facultatii se vor inrola prin completarea si depunerea pana la data de 26.06.2017, ora 12:00 a trei exemplare din Conventia-cadru (vezi model de completare) si a trei exemplare din formularul Portofoliu de practica (vezi model de completare ).

Practica se poate desfasura pe durata intregului an universitar dar pentru a promova in sesiunea iulie 2017 se va tine cont de precizarile din Ghidul de practica 2015-2016.

 

Pe durata stagiului de practica, tutorele va completa, la sfarsitul fiecarei saptamani cu exceptia ultimei, cate o Fisa de observatie/evaluare saptamanala (vezi model de completare). La sfarsitul stagiului de practica, tutorele va completa Raportul de evaluare finala  (vezi model de completare).

 

Setul complet de documente: Conventie-cadru, Portofoliu de practica, Fise de observatie saptamanale, Raportul de evaluare finala si Caietul de practica trebuie sa fi fost depuse pana la data de 17 iulie 2017, ora 12:00 AM, ora Europei de Est (UTC+3).

 

NOTA: Toate formularele trebuie completate electronic (cu exceptia semnaturilor), operatie care se poate efectua prin utilizarea aplicatiei gratuite Adobe Reader.

 

Pentru depunerea documentelor si/sau orice lamuriri legate de activitatea de practica puteti contacta urmatoarele cadre didactice:

  • Gabriel Stoian: Luni, Joi, 8:00-10:00, sala 335
  • Mirel Cosulschi: Luni, Marti, Joi intre 13:00-14:00, sala 333