Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Noutati

What ROLES are in an IT project team?

07/10/2023 15:01:16

Dragi studenti,
 
Va invitam sa participati la cursul "What roles are in an IT project Team?", organizat de Endava pentru studentii universitatii noastre. Cursul face parte din programul "Endava for students" care va ofera o intelegere de ansamblu asupra rolurilor dn cadrul echipelor de dezvoltare, precum: Business Analyst, Software Developer, Software tester, DevOps Engineer and Project Management.

Cursul se va tine online, intre 11 octombrie si 20 decembrie 2023, de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si miercuri, in intervalele orare 16:00 - 18:00, respectiv 18:00 - 20:00. Cursul va include atat o parte teoretica, cat si workshop-uri practice, urmarind subiectele cele mai importante legate de rolurile mentioate mai sus.

Agenda completa se poate consulta aici.

Va recomandam cu drag sa va inscrieti pentru a avea sansa sa va familiarizati cu rolurile pe care le puteti avea in cadrul proiectelor IT, sa va exersati aptitudinile si sa va dezvoltati unele noi. Toate acestea sunt oferite de catre profesionisti cu o bogata experienta care va vor impartasi din cunostiintele lor si vor fi deschisi intrebarilor voastre.

Cursul este gratuit, dar exista un numar limitat de inscrieri, deci asigurati-va ca veti completa formularul de inscriere pana luni, 9 octombrie.

Inainte de inceperea cursului, veti primi un link de participare (Microsoft Teams link) pe adresa de e-mail furnizata in formularul de inscriere.