Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Noutati

ANUNT

09/07/2024 12:14:10

Cazarea în camin, pentru anul universitar 2024/2025, se face pe baza unei cereri de cazare completata on line în portalul Evidenta studentilor (evstud.ucv.ro) în sectiunea Cereri cazare. Termenul de depunere a cererilor de cazare este 1 august.

Doar în cazul în care dupa repartizare, ramân locuri de cazare libere se va deschide o noua sesiune de cazare, iar cererile pentru cea de a doua sesiune se vor depune în portal pâna la data 23 septembrie. Studentul care nu a depus cererea de cazare on line sau nu se prezinta personal pentru a fi cazat în intervalul de timp stabilit, va putea fi primit în camin numai în eventualitatea ramânerii de locuri disponibile, neexistând obligatia din partea institutiei de a-i caza, chiar daca îndeplineste toate celelalte criterii cerute.

 

În caminele studentesti se cazeaza studentii care au domiciliul stabil în afara centrului universitar. Locurile disponibile în camine se repartizeaza pe facultati în functie de numarul cererilor depuse de studentii nerezidenti (inclusiv candidatii nerezidenti declarati admisi în sesiunile de admitere). Repartitia se face computerizat, conform Regulamentului privind cazarea în caminele Universitatii din Craiova, aprobat de Senat.

 

Listele cu studentii cazati se afiseaza la adresa https://www.ucv.ro/campus/camine/cazari.php. Listele se pot contesta, în cel mult 2 zile lucratoare de la afisare, la decanatul fiecarei facultati.