Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Noutati

Competitia ”Studenti informaticieni de exceptie”

17/11/2020 16:38:45

Departamentul de Informatica al Facultatii de Stiinte din cadrul Universitatii din Craiova impreuna cu „Asociatia Societatea pentru Tehnologii Computationale” organizeaza premierea celor mai buni studenti informaticieni prin acordarea a 8 burse private oferite cu sprijinul companiilor Caphyon, NetRom Software si Syncro Soft.

Doritorii pot transmite dosarele de candidatura online, prin email la adresa office@inf.ucv.ro pana pe data de 24 noiembrie 2020.

Pot aplica pentru aceste burse private studentii din actualii ani II si III, premierea realizandu-se pe baza rezultatelor obtinute in semestrul II, al anului universitar academic 2019 - 2020 (intervalul 17 februarie - 30 septembrie 2020).

Evaluarea se va realiza pe baza rezultatelor la invatatura, participarile si premiile obtinute la concursurile studentesti de profil, precum si implicarea in diversele actiuni de promovare a domeniului Informatica.

Regulamentul de evaluare si continutul dosarului de concurs poate fi consultat pe platforma Google Classroom in clasele create de catre decanii de an.