Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Noutati

What does a Test Engineer do?

18/02/2022 14:29:01

Dragi studenti,
 
Va invitam sa participati la cursul "What does a Test Engineer do?", organizat de Endava pentru studentii universitatii noastre, care va poate oferi o intelegere de ansamblu asupra lumii dinamice a testarii.

Cursul se va tine online, intre 14 martie si 10 mai 2022, in intervalul orar 16:00-18:00, de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si marti. Cursul va include atat o parte teoretica, cat si workshop-uri practice, urmarind subiectele cele mai importante legate de particularitatile si provocarile unui "Test Engineer".

Agenda completa se poate consulta aici.

Va recomandam cu drag sa va inscrieti pentru a avea sansa sa va familiarizati cu notiunile fundamentale ale testarii, metodologii si principii, sa va exersati aptitudinile si sa va dezvoltati unele noi. Toate acestea sunt oferite de catre profesionisti cu o bogata experienta care va vor impartasi din cunostiintele lor si vor fi deschisi intrebarilor voastre.

Cursul este gratuit, dar exista un numar limitat de inscrieri, deci asigurati-va ca veti completa formularul de inscriere pana miercuri, 9 martie.

Inainte de inceperea cursului, veti primi un link de participare (Microsoft Teams link) pe adresa de e-mail furnizata in formularul de inscriere.