Departamentul de Informatica
Facultatea de Stiinte

Rezultate Admitere 2022 Licenta Septembrie

 

Rezultate partiale în urma finalizarii înscrierilor - 15 septembrie 2022

 

Program secretariat depunere acte in original

 • 15-19 septembrie 2022: 9:00-15:00


 

Calendarul confirmarii locurilor

Admitere Licenta - septembrie 2022 - candidati români

În vederea confirmarii locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidatii la licenta, declarati admisi, trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

1. confirmarea locurilor în perioada 16-19 septembrie 2022, prin:

  • Plata taxei de înmatriculare de 150 lei (aceleasi modalitati de plata ca la taxa de înscriere).
   • Daca taxa se plateste online din aplicatia de Admitere, aceasta va fi actualizata automat si procesata de Comisia de Admitere;
   • Daca se plateste prin BRD se va încarca documentul justificativ (OP, Chitanta) în contul propriu online din aplicatia de Admitere.
  • Transmiterea electronica a contractelor de scolarizare semnate: Candidatul descarca contractul de scolarizare care are datele completate, din contul propriu creat în aplicatia de Admitere (https://evstud.ucv.ro). Candidatul semneaza contractul si îl transmite (documentul digital/electronic) pe email-ul de admitere al Facultatii de STIINTE, unde a fost declarat admis: admiterelicenta.stiinte@ucv.ro

    Pe data de 20.09.2022 se va afisa lista candidatilor admisi dupa redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapa.

2. confirmarea locurilor ocupate dupa redistribuire în perioada 21-24 septembrie 2022, prin:

  • Depunerea actelor în original pentru candidatii declarati admisi la buget;
  • Plata primei transe de scolarizare de 2000 lei pentru candidatii declarati admisi la taxa;
  • Semnarea contractelor de scolarizare, în original, pentru toti candidatii declarati admisi, dupa redistribuire. Se va realiza la sediul facultatii.

    Pe data de 26.09.2022 se va afisa lista finala a candidatilor admisi la buget si taxa dupa confirmarea locurilor din etapa a doua.

 Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere si pierderea locului obtinut prin concurs.